Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος παρέδωσε μαθήματα ελληνικών στον Τσικίνιο
Ο Τσικίνιο σύντομα συμπληρώνει δύο χρόνια στο Λιμάνι και ήδη δείχνει να γνωρίζει μερικές από τις πιο χρήσιμες ελληνικές φράσεις.
Σε βίντεο που μοιράστηκε ο Ολυμπιακός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παναγιώτης Ρέτσος έχει μπει σε ρόλο δασκάλου και μαθαίνει στον συμπαίκτη του λέξεις και εκφράσεις που χρησιμοποιούμε συχνότερα στην καθημερινότητά μας.
Ο Πορτογάλος χαφ βρέθηκε διαβασμένος τόσο στο πώς θα παραγγείλει καφέ, αλλά και στους στίχους του ύμνου των Ερυθρολεύκων
Το βίντεο του Ολυμπιακού
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

