ΟΦΗ: Με Κοντεκά στις Σέρρες
Ο ΟΦΗ με... καθυστέρηση μιας εβδομάδας θα κάνει την πρεμιέρα του στη Stoiximan Super League. Λόγω του δικαιώματος που άσκησε ο Παναθηναϊκός για αναβολή του μεταξύ τους αγώνα για την 1η αγωνιστική η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι για τη νέα σεζόν το Σάββατο (30/8, 19:30), με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.
Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα των Σερρών με πρωινή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Σέρβος τεχνικός του Ομίλου ανακοίνωσε την 23μελη αποστολή που θα ταξιδέψει στη Μακεδονία.
Αξιοσημείωτο πως επιλογές του Μίλαν Ράσταβατς είναι ο 16χρονος στόπερ Λευτέρης Κοντεκάς, ο οποίος μέσω της προετοιμασίας κέρδισε τη θέση του στο ρόστερ και είναι για πρώτη φορά στην αποστολή της ανδρικής ομάδας, για επίσημο ματς. Στους κερδισμένους της προετοιμασίας είναι και ο Φαϊτάκης, ο οποίος επίσης είναι στην αποστολή.
Εκτός έμειναν οι Καλαφάτης, Κωστούλας, Κουτσουπιάς, ο «φευγάτος» Γιουνγκ και ο Μπαΐνοβιτς, ο οποίος προπονείται κανονικά αλλά χρειάζεται τον χρόνο του για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Καινουργιάκης, Λαγουδάκης και Χνάρης θα βρίσκονται στην αποστολή της Κ19.
Η αποστολή του ΟΦΗ
Χριστογεώργος, Λίλο, Κατσίκας, Μαρινάκης, Γκονθάλεθ, Λέουις, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Κοντεκάς, Κρίζμανιτς, Καραχάλιος. Αποστολάκης, Ανδρούτσος, Νέιρα, Φούντας, Φαϊτάκης, Σενγκέλια, Ζανελάτο, Νους, Θεοδοσουλάκης, Ρακονιάτς, Σαλσέδο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

