Ολυμπιακός, μεταγραφές: Αργεντινός δημοσιογράφος κάνει λόγο για νέα πρόταση των «ερυθρολεύκων» για Αντίνο

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Αργεντινός δημοσιογράφος κάνει λόγο για νέα πρόταση των «ερυθρολεύκων» για Αντίνο

Newsroom
Αντίνο

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν καταθέτει τα... όπλα όσον αφορά την απόκτηση του Σαντίνο Αντίνο με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, Σέζαρ Λουίς Μέρλο να κάνει λόγο για νέα βελτιωμένη πρόταση.

Ρελάνς Ολυμπιακού για να κάνει δικό του τον Σαντίνο Αντίνο. Οι πρωταθλητές δεν σκοπεύουν να παρατήσουν την υπόθεση απόκτησης του 20χρονου Αργεντινού εξτρέμ και μπορεί ως τώρα να μην έχει υπάρξει συμφωνία με την Γοδόι Κρουζ, αλλά σύμφωνα με όσα ανέφερε ο επίσης Αργεντινός δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μέρλο έκαναν νέα βελτιωμένη πρόταση.

Αυτή η πρόταση και πάντα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Μέρλο, φτάνει τα 7 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή περίπου 6.000.000 ευρώ, ενώ στην πρόταση υπάρχουν ακόμα 3 εκατομμύρια δολάρια σε μπόνους (2.500.000 ευρώ). Μιλάμε δηλαδή για συνολικά 8.5 εκατομμύρια ευρώ και πλέον περιμένουν την απάντηση της Γοδόι Κρουζ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα