ΑΕΚ: Δεν προπονήθηκε λόγω αδιαθεσίας ο Ρότα
Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα με τον Άρη Λεμεσού, στην Κύπρο, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, στο «Αλφαμέγα» (7/8, 19:00). Ο Λάζαρος Ρότα ένιωσε αδιαθεσία και συνεπώς δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση.
H κατάσταση του διεθνή Έλληνα δεξιού μπακ δεν είναι ανησυχητική, όμως η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Κύπριους θα κριθεί ανήμερα του πρώτου παιχνιδιού.
Θυμίζουμε πως από τη στιγμή που ο Μόουζες Οντουμπάτζο έμεινε εκτός λίστας, ο Μάρκο Νίκολιτς δεν έχει άλλο δεξιό μπακ πρώτης γραμμής στη διάθεση του. Με βάση αυτά τα δεδομένα στο ενδεχόμενο που ο Ρότα δεν είναι διαθέσιμος τότε θα επιστρατευτεί για το δεξί άκρο της άμυνας ποδοσφαιριστής που δεν είναι η φυσική του θέση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
