Κωστούλας: Την Τετάρτη στην Αγγλία για εξετάσεις στη Μπράιτον, όπως μεταδίδουν στο Νησί

Εδώ και μέρες ήταν ξεκάθαρο πως ο Χαράλαμπος Κωστούλας είχε κλείσει στη Μπράιτον από τον Ολυμπιακό για ένα ποσό κοντά στα 50 εκατ. ευρώ, που θα αποτελέσει ρεκόρ για Έλληνα παίκτη. Ουσιαστικά για την κίνηση αυτή απέμεναν και συνεχίζουν να απομένουν τα τυπικά.
Olympiacos forward Charalampos Kostoulas is due to undergo a medical with Brighton tomorrow 🚨 pic.twitter.com/UnXpNiRuwq
— Sky Sports News (@SkySportsNews) June 10, 2025
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία και πληροφορίες ρεπόρτερ όπως ο Μπεν Γιάκμπος του TalkSport ή και αυτό του Sky Sports ο νεαρός διεθνής επιθετικός θα μεταβεί την Τετάρτη στην Αγγλία για τα ιατρικά, τα εργομετρικά και όλα τα άλλα τυπικά. Το ύψος του συμβολαίου του Κωστούλα θα είναι κοντά στα 2 εκατ. ευρώ ανά έτος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ποιος είναι ο εξτρέμ Βιθέντε που έχουν... κυκλώσει το όνομά του οι Πειραιώτες
- Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον δεν ξέχασε τις ρίζες του παίζοντας μπάλα ξυπόλητος με πιτσιρίκια στο Πράσινο Ακρωτήρι
- Κωστούλας: Το αεροπλάνο που μετέφερε εκείνον και την οικογένειά του στην Αγγλία για το deal με τη Μπράιτον