ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα… ελέω Μπερμπάτοφ και ο Ντεσπόντοφ
Τις «μπαταρίες» του γεμίζει αυτό το διάστημα ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ όπως άλλωστε και όλοι οι ποδοσφαιριστές και μάλιστα ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκονταν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα του.
Σήμερα (4/6) όμως είναι και πάλι στη Θεσσαλονίκη και μετέβη στην Τούμπα με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό των Legends του 2004 με τους European Legends, όπου μέρος των εσόδων του θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «Η ΛΑΜΨΗ».
Ο διεθνής άσος χειροκροτήθηκε θερμά από τους φίλους του Δικεφάλου που είναι στο γήπεδο, ενώ ως έξτρα «κίνητρο» για εκείνον ώστε να παρευρεθεί ήταν και η παρουσία στο ματς του συμπατριώτη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, «θρύλου» των ποδοσφαίρου της Βουλγαρίας που μεταξύ άλλων έχει φορέσει και τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
