«Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στην Ατλάντα για τον αριστερό μπακ Αμαδόρ» (vid)
Για την απόκτηση του Πέδρο Αμαδόρ κινείται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με την εφημερίδα «Record», όμως η περίπτωσή του δεν φαίνεται επί του παρόντος να προχωρά, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται το πορτογαλικό μέσο.
Οπου ανέφερε σχετικά πως το «τριφύλλι» έχει ήδη κάνει πρόταση στην Ατλάντα ώστε να αποκτήσει τον 26χρονο συμπατριώτη τους αριστερό μπακ, επειδή όμως αυτή δεν φαίνεται να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ το club του MLS δεν πρόκειται να πει το «ναι», καθώς τον κοστολογεί περισσότερα.
Ο Αμαδόρ που ξεκίνησε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας πέρασε το περασμένο καλοκαίρι τον Ατλαντικό προερχόμενος από τη Μορεϊρένσε, ενώ στο παρελθόν έπαιξε και στην Μπελενένσες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

