ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Τα δάκρυα του Βιεϊρίνια πριν το τελευταίο ματς της καριέρας του

Βιεϊρίνια

bet365

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον Αντρέ Βιεϊρίνια να ξεσπάσει σε κλάματα πριν τη σέντρα του τελευταίου αγώνα της καριέρας του, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του στα 39 του χρόνια και όπως ανακοίνωσε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα θα είναι ο τελευταίος του ως ποδοσφαιρσιτής.

Οι φίλοι των Θεσσαλονικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και γέμισαν το γήπεδο για το «αντίο» του αρχηγού τους. Πριν τη σέντρα του αγώνα ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον Πορτογάλο να ξεσπάει σε κλάματα, καθώς δεν κατάφερε να συγκρατήσει την έκδηλη συγκίνηση του.

Θυμίζουμε πως μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Φερνάντο Σάντος θα βραβεύσει τον συμπατριώτη του

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα