Ολυμπιακός: Με πέντε απουσίες η αποστολή για το ντέρμπι με ΑΕΚ

Επιμέλεια:  Δημήτρης Τομαράς
Χωρίς Κάρμο, Κωστούλα και άλλους τρεις ο Ολυμπιακός

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ολυμπιακός θα παραταχτεί στην «OPAP Arena» χωρίς πέντε βασικά στελέχη του για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ (27/4, 20:00).

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» το βράδυ της Κυριακής (27/4, 20:00), ένα ματς χωρίς βαθμολογικό διακύβευμα για τους Πειραιώτες μετά τη μαθηματική εξασφάλιση του 48ου πρωταθλήματος.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε από το μεσημέρι του Σαββάτου την αποστολή των Ερυθρολεύκων, από την οποία απουσιάζουν τα ονόματα των Ορτέγα, Κωστούλα, Όρτα, όπως φυσικά και των τιμωρημένων Κάρμο και Πασχαλάκη.

Μέσα βρίσκεται από την άλλη ο Λώλης, ο οποίος είχε κάνει ντεμπούτο στο ματς με τον ΟΦΗ.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπότης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Πάλμα, Παπακανέλλος, Λώλης, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.

 

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα