Παναθηναϊκός: «Σενάριο» από την Τουρκία για Λημνιό και Ανκαραγκουτσού
Η μεταγραφική αγορά της Τουρκίας κλείνει σε λίγες ώρες και τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν στη γείτονα χώρα. Σελίδα στο Twitter που ασχολείται με μεταγραφικά στην Τουρκία «συνδέει» τον εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Λημνιό, με την Ανκαραγκουτσού της δεύτερης κατηγορίας, στην οποία τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και αγωνίζεται ακόμα ο Στέλιος Κίτσιου.
«Συνεχίζοντας τις μεταγραφικές της προσπάθειες, η Ανκαραγκουτσού έκανε πρόταση για τον 26χρονο Έλληνα δεξιό εξτρέμ Δημήτριο Λημνιό του Παναθηναϊκού. Η ελληνική ομάδα ενέκρινε την αποχώρηση του ύψους 1,78 ποδοσφαιριστή της, τον οποίο δεν υπολογίζουν», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.
💥 ÖZEL | ANKARAGÜCÜ 💛💙
— Transfer Nabzı (@transferinyolu) February 11, 2025
Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, Panathinaikos'un 26 yaşındaki Yunan sağ açığı Dimitrios Limnios için teklif yaptı. Yunan ekibi, kadroda düşünmediği 1.78 boyundaki oyuncusunun ayrılığına onay verdi.
🔥🔥🔥 pic.twitter.com/1e67HCpMyQ
Φυσικά το ό,τι δεν υπολογίζεται ο Λημνιός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Ρουί Βιτόρια. Την τρέχουσα σεζόν ο διεθνής εξτρέμ μετράει 11 εμφανίσεις, χωρίς γκολ ή ασίστ, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής και στο τελευταίο ματς του Τριφυλλιού στην έδρα του Άρη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
