Άρης: Έταξε πριμ 1 εκατ. ο Καρυπίδης εάν οι Θεσσαλονικείς μπουν τετράδα
Μετά τα νικηφόρα αποτελέσματα με Λαμία και Καλλιθέα, οι ελπίδες του Άρη για την κατάκτηση της 4ης θέσης στη Stoiximan Superleague έχουν αναπτερωθεί. Ο Θεόδωρος Καρυπίδης έδωσε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες του ώστε να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, υποσχόμενος να τούς δώσει πριμ 1 εκατ. ευρώ στην περίπτωση που τερματίσουν εντός της πρώτης τετράδας.
Ο ισχυρός άνδρας του Άρη ήταν παρών στη σημερινή (8/2) προπόνηση εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και ανακοίνωσε ο ίδιος στους ποδοσφαιριστές τα νέα, αλλά και τις προσδοκίες του από το ματς.
«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε! Μπορείτε να το κάνετε, πιστέψτε το», είπε μεταξύ άλλων ο Θεόδωρος Καρυπίδης στους Κίτρινους, ο οποίος ετοιμάζεται να μοιράσει το πιο γενναιόδωρο πριμ που έχει δοθεί ποτέ στον Άρη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
