Λιβάγια: «Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Χάιντουκ», σύμφωνα με τους Κροάτες

Λιβάγια: «Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Χάιντουκ», σύμφωνα με τους Κροάτες

bet365

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «germanijak», Ιζάκ Σούσιτς, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Χάιντουκ Σπλιτ για την αγορά του Μάρκο Λιβάγια.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια, σύμφωνα με τους Κροάτες. Το «germanijak» είχε αποκαλύψει το ελληνικό ενδιαφέρον για τον διεθνή Κροάτη επιθετικό, o οποίος μετά «συνδέθηκε» με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και σύμφωνα με το μέσο που έβγαλε την αρχική είδηση και τον δημοσιογράφο Ιζάκ Σούσιτς υπάρχει επίσημη πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας για την αγορά του άλλοτε φορ της ΑΕΚ!

Οι Κροάτες δεν αναφέρονται στο ύψος της πρότασης στη Χάιντουκ, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν στον Λιβάγια συμβόλαιο με απολαβές της τάξης των 1,5-2 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Επιπρόσθετα το «germanijak» αναφέρεται και στον ρόλο του μάνατζερ του 30χρονου επιθετικού, Βιντσέτζο Καβαλιέρε, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ, καθώς στο πελατολόγιο του είναι και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Ο Λιβάγια είναι είδωλο στο Σπλιτ και έχει συμβόλαιο με τη Χάιντουκ μέχρι το 2027. Την προηγούμενη σεζόν οδήγησε την ομάδα του σε back to back κατάκτηση Κυπέλλου Κροατίας, έχοντας 21 γκολ και 15 ασίστ σε 42 εμφανίσεις, όμως φέτος δεν έκανε αντίστοιχη χρονιά, καθώς είχε 2 γκολ και 7 ασίστ σε 30 ματς, ενώ ταλαιπωρήθηκε αρκετά και από τραυματισμό στο γόνατο.

Ο Κροάτης αγωνίστηκε 3,5 χρόνια στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και ήταν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου. Με τα κιτρινόμαυρα μέτρησε 147 εμφανίσεις, με 42 γκολ και 29 ασίστ, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα το 2018.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα