Ροντινέι: «Πολύ μεγάλος παίκτης ο Ποντένσε, θέλουμε να συνεχίσει να μας βοηθάει» (vid)

Newsroom
ροντινέι

bet365

Ο Ροντινέι σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκού αποθέωσε τον Ντανιέλ Ποντένσε και παράλληλα τόνισε πως θέλει να κατακτήσει το Conference League.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντανιέλ Ποντένσε που σκόραρε και μοίρασε και ασίστ, ο Ολυμπιακός παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Λεωφόρο (2-2) και τερμάτισε στην τρίτη θέση, εξασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή του παρουσία για την επόμενη σεζόν. Μετά το τέλος του αγώνα ο Ροντινέι μίλησε για το ματς με τους «πράσινους», αλλά και την ποιότητα του Πορτογάλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος μπακ:

Για το ντέρμπι της Λεωφόρου: «Όποτε ερχόμαστε να παίξουμε εδώ ξέρουμε ότι μας περιμένει μια μάχη. Πάντα το παιχνίδι είναι δύσκολο, όμως σήμερα είχαμε έναν στόχο και τον πέτυχαμε. Να μπούμε στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν. Τώρα, έχουμε 10 μερες μπροστά μας να προετοιμάσουμε το παιχνίδι μας, να πετύχουμε τον επόμενο στόχο μας και πρέπει να ηρεμήσουμε για να εκμεταλλευτούμε αυτές τις μέρες. Ο στόχος μας δεν ήταν να παίξουμε καλά, αλλά να νικήσουμε ή να φέρουμε ισοπαλία για να πάρουμε την 3η θέση. Ο προπονητής μας είπε ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο, κι έτσι αλλάξαμε τελείως την εικόνας μας».

Για τον Ποντένσε: «Τον Ποντένσε τον ζούμε κάθε μέρα στην προπόνηση και ξέρουμε την ποιότητα που έχει. Είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, έχει βοηθήσει πολύ φέτος. Έχει βάλει πολλά ωραία γκολ. Θέλουμε να συνεχίσει να μας βοηθάει. Βασιζόμαστε στην ποιότητα του και είναι πολύ μεγάλος παίκτης».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα