ΑΕΚ μεταγραφές: Νέα σενάρια απο Μεξικό για Τσίβας και Πινέδα

ΑΕΚ μεταγραφές: Νέα σενάρια απο Μεξικό για Τσίβας και Πινέδα

Νέα σενάρια απο Μεξικό για Τσίβας και Πινέδα

bet365

Σύμφωνα με μεξικανική ιστοσελίδα, η Τσίβας έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ορμπελίν Πινέδα για να τον πείσει να γυρίσει στο Μεξικό.

Η ιστοσελίδα «eluniversal» από το Μεξικό ανέφερε σε ρεπορτάζ της πως η Τσίβας θέλει να πετύχει άλλον έναν σημαντικό επαναπατρισμό, μετά από κείνους του Τσιτσαρίτο και του Κόγουελ.

Η μεξικανική ομάδα έχει βάλει στο... μάτι τον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ, με τον οποίο έχει μπει σε διαπραγματεύσεις, έτσι ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στους τίτλους. Μάλιστα, ο 28χρονος Μεξικανός της «Ένωσης» ήταν παρών στο τελευταίο πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει η Τσίβας την σεζόν 2016-2017.

Παρ' όλα τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, ο κεντρικός μέσος των «κιτρινόμαυρων» έχει αναφέρει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο Μεξικό σ' αυτή την φάση της καριέρας του.

Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 39 συμμετοχές έχοντας σκοράρει τρία γκολ και δώσει τρεις ασίστ σε 2.852 αγωνιστικά λεπτά. Το συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι με την ΑΕΚ, όταν και ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του έναντι του ποσού ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα, έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα