Οντουμπάγιο: «Παίζω με πολύ πάθος, δεν είχα πρόθεση να τραυματίσω τον Ρότα» (vid)

Οντουμπάγιο: «Ζητάω συγγνώμη από τον Ρότα, δεν είχα πρόθεση να τον τραυματίσω»

bet365

Ο Μόζες Οντουμπάγιο σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη ζήτησε συγγνώμη από τον Ρότα για το μαρκάρισμα που του έκανε τονίζοντας πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να τον τραυματίσει.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μόζες Οντουμπάγιο παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες μετά την λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στην «OPAP Arena», όπου οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν με 2-0 και αναφέρθηκε στο σκληρό μαρκάρισμα που έκανε στον Λάζαρο Ρότα της «Ένωσης» εξηγώντας πως δεν ήθελε να χτυπήσει τον αντίπαλό του, αλλά παρασύρθηκε από το πάθος με το οποίο αγωνίζεται και ζητώντας συγγνώμη για την ενέργειά του αυτή.

Αναλυτικά το απόσπασμα αυτό:

«Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σ' ένα παιχνίδι. Ανακουφίστηκα όταν είδα ότι ήταν καλά (ο Ρότα). Συνειδητοποίησα τι έγινε και γύρισα να του ζητήσω συγγνώμη. Παίζω με πολύ πάθος, παίζω με την καρδιά μου, αλλά ποτέ δεν πηγαίνω σε μια φάση για να τραυματίσω κάποιον αντίπαλο. Ελπίζω να είναι καλά και ζητώ συγγνώμη για ό,τι έγινε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα