Μανού Γκαρθία: «Μετά το γκολ πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου ήταν πολύ φορτισμένη στιγμή»

Μανού Γκαρθία: «Μετά το γκολ πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου ήταν πολύ φορτισμένη στιγμή»

Newsroom
garcia_eurokinisi

bet365

Ο Μανού Γκαρθία που σκόραρε στο πρόσφατο 3-1 του Αρη επί της Λαμίας μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται αλλά και τη συνέχεια των Play Off.

Εκ των σκόρερ του Αρη στο πρόσφατο 3-1 επί της Λαμίας ήταν ο Μανού Γκαρθία και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο 26χρονος μίλησε στη NOVA για την κατάσταση που βρίσκεται, τα Play Off όπως και τον τελικό του Κυπέλλου, όπου οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε
Για την επιστροφή του στα γκολ μετά από 14 μήνες:
«Αισθάνομαι πολύ καλά. Μετά το γκολ, κοιτούσα προς τα πίσω πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου ήταν πολύ φορτισμένη στιγμή για μένα, γιατί υπήρχε από πίσω μία μεγάλη προσπάθεια».

Για το γκολ αν σημαίνει πως επέστρεψε για τα καλά: «Αισθάνομαι καλύτερα κάθε εβδομάδα. Το γκολ ήταν μια μεγάλη ανακούφιση για μένα για να δείξω ότι επανέρχομαι στο επίπεδο που θέλω και μπορώ να παίζω για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το «δύο στα δύο» στα Play Off: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έχουμε πολλά παιχνίδια, δυνατά, στα οποία θέλουμε να δείξουμε τι αξίζουμε, Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, να δείξουμε τι είμαστε ικανοί να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για τον τελικό Κυπέλλου και την επιθυμία του κόσμου: «Το εισπράττουμε από τον κόσμο μας. Εμείς έχουμε τώρα μόνο στο μυαλό μας τα Play Off, να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς και νίκες και να φτάσουμε στον τελικό σε καλή κατάσταση, με διάθεση και ψυχολογία».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα