Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης έχει πιθανότητες για βασικός και με την ΑΕΚ

Ο Τζολάκης

bet365

Ο Χανιώτης γκολκίπερ, Κωνσταντίνος Τζολάκης, είναι ανοιχτό να χριστεί βασικός και στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός στην OPAP Arena για τα Play Off της Stoiximan Super League 1 την προσεχή Κυριακή.

Από τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι στο 100% ή θα είναι ΟΚ γενικότερα με τις ενοχλήσεις στον ώμο του είναι το Νο1 φαβορί για βασικός στο επικείμενο εκτός έδρας ντέρμπι των Πειραιωτών με την ΑΕΚ. Πλην όμως υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό να μην ισχύσει και να χρειαστεί να βγει ξανά μπροστά αγωνιστικά στον Ολυμπιακό ο Τζολάκης.

Ο διεθνής Χανιώτης πορτιέρε των Ερυθρόλευκων ήταν φυσικά βασικός στο 1-6 της Σερβίας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, βγάζοντας και θετικότατο αγωνιστικό πρόσωπο. Ανάλογα με το πώς κριθεί η κατάσταση του πολύπειρου Πασχαλάκη έχει πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα και στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Ουσιαστικά άλλωστε είναι μάλλον η μόνη θέση με ερωτηματικό σχετικά με την 11άδα της ομάδας του κόουτς Μεντιλίμπαρ που η εκτίμηση συνεχίζει να θέλει να είναι η ίδια με τον αγώνα - ρεβάνς με τη Μακάμπι.

Γεννημένος το 2002 ο Τζολάκης έχει περάσει από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Με την πρώτη ομάδα έχει 3 συμμετοχές φέτος και στο σύνολο στους Ερυθρόλευκους έχει 34 αγώνες, εκ των οποίων και ο τελικός Κυπέλλου που με την παρουσία του στο βασικό σχήμα είχε πάρει το τρόπαιο έναντι της ΑΕΚ ο πειραϊκός σύλλογος.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα