ΠΑΟΚ: Σε ρυθμούς Μπριζ οι οπαδοί, ελάχιστα τα εισιτήρια για το «Γιαν Μπρέιντελ»

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις κερκίδες του «Γιάν Μπρέιντελ» του Μπριζ

bet365

Τεράστια είναι η ζήτηση για ένα εισιτήριο του πρώτου αγώνα ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και τον ΠΑΟΚ στις 11 Απριλίου για τα προημιτελικά του UEFA Conference League.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οργανώνουν εκδρομές για το Βέλγιο και ετοιμάζονται με κάθε μεταφορικό μέσο να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας τους στον πρώτο προημιτελικό του UEFA Conference League κόντρα στη Μπριζ στις 11 Απριλίου.

Οι δύο ομάδες, Μπριζ και ΠΑΟΚ, συμφώνησαν σε ανταλλαγή εισιτηρίων, με τη ζήτηση από πλευράς των οπαδών του «Δικεφάλου» να είναι τεράστια, πολύ μεγαλύτερη από τον αριθμό εισιτηρίων, με τους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να προσπαθούν να καλύψουν τη ζήτηση που υπάρχει.

Βάσει της χωρητικότητας του «Γιαν Μπρέιντελ», που ανέρχεται στις 29.042 θέσεις, η ελληνική ομάδα δικαιούται περίπου 1.450 εισιτήρια, αντίστοιχος θα είναι και ο αριθμός που θα παραχωρηθούν στην ομάδα του Βελγίου για τη ρεβάνς της Τούμπας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω ανακοίνωσης, έδωσε αρχικά προτεραιότητα τους κατόχους εισιτηρίων διάρκειας στα VIP και στις σουίτες της Τούμπας.

Παράλληλα, έχει αποφασιστεί ένας μεγάλος αριθμός να καταλήξει στους συνδέσμους, που ετοιμάζονται να ταξιδέψουν οδικώς για την πόλη του Μπριζ, ενώ κάποια λίγα εισιτήρια, όπως συμβαίνει σε κάθε εκτός έδρας ματς, έχει κρατήσει η ΠΑΕ για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα