Φανταστικός Γκαρσία τζούνιορ: «Χρόνια Πολλά Ελλάδα, μάνα μου τα κλεφτόπουλα»! (vid)

Φανταστικός Γκαρσία τζούνιορ: «Χρόνια Πολλά Ελλάδα, μάνα μου τα κλεφτόπουλα»! (vid)

leviii

bet365

Συγκίνησε τους πάντες ο γιος του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ευχήθηκε στα ελληνικά για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και τραγούδησε το: «Μάνα μου τα κλεφτόπουλα»!

Φανταστικός ο Γκαρσία τζούνιορ, καθώς ο γιος του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ, Λιβάι, ευχήθηκε στα ελληνικά για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος ανήρτησε video στα social media με τον γιο του Λιβάι, ο οποίος φορώντας τη φανέλα της Ένωσης και κρατώντας την ελληνική σημαία, ευχήθηκε «Χρόνια πολλά Ελλάδα!».

Η στιγμή που τράβηξε τα... βλέμματα όλων ήταν όταν τραγούδησε το «Μάνα μου τα κλεφτόπουλα», ενώ χόρεψε και ελληνικό παραδοσιακό χορό με την παραδοσιακή στολή.

Στα σχόλια κάτω από το video σχολίασε με κιτρινόμαυρες καρδιές και τη συντομογραφία της Ελλάδας ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Ζούλιο Σέζαρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα