Μαρινάκης για 25η Μαρτίου: «Θα είναι πάντα ένας φάρος ελευθερίας για την ανθρωπότητα»

Μαρινάκης για 25η Μαρτίου: «Θα είναι πάντα ένας φάρος ελευθερίας για την ανθρωπότητα»

Newsroom
marinakis_forest

bet365

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, που έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή, έστειλε το δικό του μήνυμα για την ημέρα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των «ερυθρολεύκων» το δικό του μήνυμα για την 25η Μαρτίου, μία ημέρα ιστορική για την χώρα μας, αλλά σημαντική και για τον ίδιο, αφού έχει την ονομαστική του εορτή.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών τόνισε πως η μέρα αυτή θα αποτελεί πάντα έναν «φάρο ελευθερίας» για την ανθρωπότητα εξάροντας τους αγώνες των ανθρώπων που έδωσαν τα πάντα για την απελευθέρωση της Ελλάδας.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Η 25η Μαρτίου θα είναι πάντα ένας φάρος ελευθερίας για την ανθρωπότητα.

Οι αγώνες των Ελλήνων για την εθνική απελευθέρωση και οι ιαχές του αγώνα, οι ιερές φωνές του Καραϊσκάκη, του Κολοκοτρώνη, του Νικηταρά και των υπολοίπων γιγάντων ηρώων της Ιστορίας μας, θα βροντοφωνάζουν στην αιωνιότητα «Ελευθερία η Θάνατος» δείχνοντας το δρόμο της τόλμης και της αρετής.

Ζήτω η Ελευθερία!

Ζήτω η Ελλάδα!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα