Ολυμπιακός: Οι δανεικοί με τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής και για του χρόνου

Ολυμπιακός: Οι δανεικοί με τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής και για του χρόνου

Ο Ορτα

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει δανεικούς που ουσιαστικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες ενώ είναι δεδομένο πώς θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του ορισμένους εξ αυτών.

Εάν θέλουμε να εστιάσουμε στους δανεικούς του Ολυμπιακού που βρίσκονται περισσότερο στο αγωνιστικό προσκήνιο και παίζουν πολύ περισσότερο εάν οι Ερυθρόλευκοι μπορούσαν να πατήσουν ένα... κουμπάκι και να τους έκλειναν από τώρα για του χρόνου οι πλέον... σίγουροι θα ήταν τρεις: Κάρμο, Ορτα και Ποντένσε. Η κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις έχει βέβαια τις διαφορές και τις δυσκολίες της. Και φυσικά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.

Σε αυτή τη φάση οι παίκτες που έχουν περισσότερες πιθανότητες παραμονής είναι κυρίως οι Ορτα και Αλεξανδρόπουλος ενώ αναμφίβολα θα γίνει και ξεχωριστή προσπάθεια για τον Ποντένσε του οποίου η ρήτρα είναι εφικτή (περίπου στα 5 εκατ. ευρώ). Για τον δε Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο παίζει σημαντικό ρόλο πώς είναι ελληνόπουλο και σε καλή ηλικία (και με τη ρήτρα του να είναι στα 4 εκατ. ευρώ).

Ο Κάρμο - που ανήκει στην Πόρτο - έχει μία σχεδόν... απλησίαστη ρήτρα (18 εκατ. ευρώ) και μόνο με έναν νέο δανεισμό ή επαναδιαπραγμάτευση θα μπορούσε να επιτευχθεί η παραμονή του. Διαφορετικά είναι από δύσκολο έως απίθανο το να συνεχίσει και του χρόνου.

Από τους άλλους δανεικούς οι Ναβάρο και Καμπράλ δύσκολα θα συνεχίσουν και του χρόνου. Ο Ισπανός φορ έχει βοηθήσει κάπως παραπάνω από τον διεθνή εξτρέμ, όμως και πάλι τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του. Οι δε ρήτρες του Ισπανού και του Καμπράλ αναφορικά με τα πεπραγμένα τους αναμφίβολα έχουν τη σημασία τους ως προς τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα