Οι βετεράνοι ΠΑΟΚ και Παρτιζάν έπαιξαν σε φιλικό με πολλούς συμβολισμούς (vid)

Οι βετεράνοι ΠΑΟΚ και Παρτιζάν

bet365

Οι βετεράνοι της Παρτιζάν και του ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν για δεύτερη φορά στην ιστορία στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας από το Βελιγράδι.

Στο κεντρικό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου της Παρτιζάν συναντήθηκαν παίκτες – θρύλοι των δύο ομάδων, που τους συνδέει βαθιά φιλία και τους ενώνει το άσπρο και το μαύρο.

Οι βετεράνοι της Παρτιζάν και του ΠΑΟΚ έδωσαν το δεύτερο φιλικό στην ιστορία και επικεφαλής της ελληνικής αποστολής ήταν ο πρώην τερματοφύλακας των δύο ομάδων, Μλάντεν Φούρτουλα.

Οι παίκτες των δύο ομάδων κοντραρίστηκαν στο πλαίσιο της φιλίας των δύο συλλόγων και οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0, χάρη σε γκολ των Μαρίνκοβιτς, Ραντόγιτσιτς και Ντουλάι.

Πριν από το παιχνίδι, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές παραβρέθηκαν σε κοινό γεύμα και αντάλλαξαν δώρα, δίνοντας παράλληλα υπόσχεση και για νέα συνάντηση, ίσως και στη Θεσσαλονίκη.

Για λογαριασμό των παλαίμαχων του ΠΑΟΚ στο Βελιγράδι βρέθηκαν οι: Καραγεωργίου, Αλεξανδρίδης, Πέλιος, Λαγωνίδης, Τουρσουνίδης, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Νάστος, Χασιώτης, Ζαβαντίας, Βουτσιάς, Κουτσόπουλος, Πάπριτσα, Αργυρίου, Σπάσιτς, Ψωμιάδης, Νάκος.

Στις εξέδρες του γηπέδου που βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο των Σέρβων, βρέθηκε και ο επιτελάρχης του Έλληνα πρέσβη στη Σερβία, Ευάγγελος Χατζόπουλος, παρακολουθώντας το παιχνίδι μαζί με μέλη της διοίκησης της Παρτιζάν.

@Photo credits: Partizas.rs - Official site

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα