Βόκολος: «Έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο, να είμαστε ανταγωνιστικοί στα play-offs» (vid)

Newsroom
Ο Λεωνίδας Βόκολος

bet365

Ο Λεωνίδας Βόκολος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως η Λαμία θα πρέπει να είναι ανταγωνιστική στα play-offs.

Η Λαμία πάλεψε απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά γνώρισε την ήττα με 2-0, με τον Λεωνίδα Βόκολο μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής: «Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα ξέρουμε ότι θα είναι απαιτητικά και σε αυτό το επίπεδο.

Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, γνωρίζαμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Για μεγάλο χρονικό διάστημα κλείσαμε τους χώρους στον ΠΑΟΚ, όμως στις λεπτομέρειες δεν πήραμε κάτι θετικό από το παιχνίδι. Αυτές οι ομάδες εκμεταλλεύονται και το παραμικρό λάθος».

Για τη συνέχεια και τα olay-offs: «Έχουμε περάσει πλέον σε ένα άλλο επίπεδο και το πιστεύω αυτό. Θεωρώ πως πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στα επόμενα παιχνίδια».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα