Αθλητικός διευθυντής Αστάνα για Καρλίτος: «Εκτός πραγματικότητας τα ποσά που γράφονται»

Newsroom
Πετάει για Καζακστάν ο Καρλίτος

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Αστάνα, Ιγκόρ Πάβλιουκ, τόνισε ότι η μεταγραφή του Καρλίτος από τη Λαμία έχει ολοκληρωθεί ωστόσο πρόσθεσε ότι τα ποσά που γράφονται αναφορικά με τον μισθό του Ισπανού δεν ανταποκρίνονται με την πραγματικότητα.

Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Καρλίτος από τη Λαμία στην Αστάνα. Ο Ισπανός επιθετικός «πέταξε» χθες για το Καζακστάν με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αστάνα.

Η συμφωνία μεταξύ των τριών πλευρών επετεύχθη την Τρίτη (27/02) και ο Ισπανός επιθετικός έμεινε στην Αθήνα μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αφού θα έφευγε από το «Ελ.Βενιζέλος» και είχε ήδη αποχαιρετήσει τον κόσμο της ομάδας και τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα ωστόσο με τον αθλητικό διευθυντή της Αστάνα, τα ποσά που έχουν γραφτεί για τις απολαβές του Ισπανού είναι εκτός πραγματικότητας.

«Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει το συμβόλαιο του. Η εμπειρία, αλλά και η ποιότητα που διαθέτει θα βοηθήσουν την ομάδα να λύσει τα προβλήματα της μέσα στο 2024 προκειμένου να επιστρέψει στην κατάκτηση τοτ πρωταθλήματος, αλλά και να έχει πετυχημένη παρουσία στην Ευρώπη.

Το συμβόλαιο του Καρλίτος θα έχει διάρκεια μέχρι τον Μάιο του 2025. Σε ότι αφορά την αμοιβή του μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως τα νούμερα που εμφανίζονται στα media δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

Στην παρούσα φάση ο σύλλογος δεν μπορεί να πληρώσει τέτοια ποσά. Το συμβόλαιο του Καρλίτος θα είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με όσα έχουν γραφτεί»,
τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Αστάνα, Ιγκόρ Πάβλιουκ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα