Ολυμπιακός: Και όμως ο «Μάγος» Ποντένσε είχε συμμετοχή και στα 5 γκολ του στα ματς με Φερεντσβάρος και ΠΑΟΚ! (vids)

Ο Ποντένσε

bet365

Ο αδιανόητα εξαιρετικός Ντάνιελ Ποντένσε έχει το 100% σε επίπεδο συμμετοχής στα γκολ της ομάδας του, του Ολυμπιακού, στους αγώνες με αντιπάλους τη Φερεντσβάρος και τον ΠΑΟΚ!

Αρκετοί έσπευσαν να θεωρήσουν πώς στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (1-4) ο Ντάνιελ Ποντένσε έκανε το κορυφαίο του παιχνίδι με τους Πειραιώτες ειδικά με βάση τα δείγματα του β' μέρους. Εάν όχι γενικότερα αναμφίβολα φέτος. Η κάθε άποψη προφανώς είναι σεβαστή. Το σίγουρο είναι πώς ο «Μάγος» του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Ποντένσε, ο Πορτογάλος διεθνής εξτρέμ, έκανε στην Τούμπα ένα από τα κορυφαία του παιχνίδια με τη φανέλα των «Ερυθρόλευκων», έχοντας 1 γκολ, 1 ασίστ και συμμετοχή / συνδρομή σε όλα τα τέρματα της ομάδας του.

Δεν ήταν μόνο η γκολάρα του. Ήταν όλη η παρουσία του. Μάλιστα όπως βλέπουμε από την κορυφαία πλατφόρμα στατιστικής του Wyscout στο αμυντικό σκέλος ο Ποντένσε είχε 9/15 κερδισμένες μονομαχίες με 60% και 3/3 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες.

Με τον ΠΑΟΚ στο 29' έστειλε τη μπάλα πάνω στον Τσικίνιο και από εκεί βγήκε το τέρμα του Ναβάρο. Στο 54' πιάνει στον... ύπνο τους παίκτες του ΠΑΟΚ με το τρικ στο φάουλ με τον Φορτούνη, την κίνησή του και τη σουτάρα του (που ήταν από τα 26 μέτρα και με 95 χλμ να πηγαίνει η μπάλα).

Λίγο μετά το 80' σε μία φοβερή επίθεση μετά την πάσα του Μασούρα ο Πορτογάλος σταρ έκανε το γύρισμα για τον Ελ Καμπί. Και βέβαια και στη φάση του 1-4 όπου έχει συμμετοχή στη γρήγορη μετάβαση και ενώ βρήκε εκ νέου δίχτυα (εκεί) ο Ελ Καμπί.

Άρα 4/4! Όμως υπάρχει και κάτι άλλο. Ο Ποντένσε είχε συμβολή και στη στιγμή του γκολ με τη Φερεντσβάρος. Από τα δικά του πόδια η μπάλα πήγε στον Φορτούνη και από εκεί μετά ήρθε το 1-0 του Ελ Καμπί. Άρα ο Superman των Πειραιωτών είχε συμμετοχή και στα 5 γκολ της ομάδας του στους αγώνες με Φερεντσβάρος και ΠΑΟΚ, κάτι που αναμφίβολα δεν συναντάς κάθε μέρα. Και προφανώς για τον Ποντένσε υπάρχει και συνέχεια και ειδικά τώρα που βρήκε για τα καλά τα πατήματά του στο γήπεδο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα