Ολυμπιακός: Ένας φορτσάτος Ποντένσε που έχει ένα γκολ και συμβολή σε άλλα δύο τέρματα με ΟΦΗ και Φερεντσβάρος (vids)

Ο Ποντένσε

bet365

Ο 28χρονος διεθνής Πορτογάλος εξτρέμ έχει ξαναβρεί το ποδοσφαιρικό του... κέφι στα τελευταία παιχνίδια με ΟΦΗ αλλά και Φερεντσβάρος σε Ελλάδα και Ευρώπη αντιστοίχως.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι ένας μεσοεπιθετικός ικανός να ανεβάσει επίπεδο οποιαδήποτε ομάδα. Στον Ολυμπιακό το προηγούμενο διάστημα η απόδοσή του δεν η αναμενόμενη όμως ήρθε το ντεμπούτο του Συλαϊδόπουλου στην πρώτη ομάδα ως υπηρεσιακός με τον ΟΦΗ για να φέρει ένα ακόμα πολύ καλό του ματς, το πρώτο μετά τη Μπάτσκα Τόπολα, όπου είχε συμβολή στο 1-0 του Μασούρα (από αυτόν βγήκε η μπαλιά), σκόραρε και επίσης έφτιαξε και τουλάχιστον μία καλή ευκαιρία (για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και συμπαίκτη του).

Βέβαια στη φάση του 1-0 δεν έχει... χρεωθεί ασίστ καθώς τη μπάλα την έχει κερδίσει / πάρει από τον γκολκίπερ Μπάουμαν ο Μασούρας. Έτσι δεν υπάρχει ασίστ για τον Ποντένσε εκεί.

Στον αγώνα με τους Κρητικούς ήταν βασικός. Αντίθετα με τη Φερεντσβάρος, όπου είχε συνδρομή / συμμετοχή στη φάση του 1-0 του Ελ Καμπί καθώς από τα δικά του πόδια η μπάλα πηγαίνει στον Φορτούνη ήρθε από τον πάγκο. Ωστόσο η είσοδός του έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να δημιουργηθούν ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό και εν τέλει να βρει γκολ.

Με αυτά και με αυτά ο Ποντένσε, ο Superman του Ολυμπιακού, στα 2 τελευταία ματς των Πειραιωτών έχει 1 γκολ και συμμετοχή σε 2 ακόμα φάσεις που απέφεραν τέρματα για τον σύλλογό του. Δείχνοντας έτσι πώς έχει ξαναμπεί για τα καλά σε ανοδικές αγωνιστικές τάσεις. Σε 27 αγώνες φέτος ο Ποντένσε έχει με τον Ολυμπιακό 9 γκολ και 3 ασίστ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα