Κηφισιά: Ο Ανδρέας Τεττέι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για τη ρατσιστική επίθεση

Κηφισιά: Ο Ανδρέας Τεττέι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για τη ρατσιστική επίθεση

Βασίλης Μπαλατσός
Μπέος με Κηφισιά

bet365

Μετά από αυταπάγγελτες ενέργειες του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς, Ανδρέας Τεττέι, κατέθεσε το πρωί της Τρίτης (13/2) στη ΓΑΔΑ.

Άνοιξε ο φάκελος της υπόθεσης της ρατσιστικής επίθεσης που δέχτηκε ο Ανδρέας Τεττέι από τον Αχιλλέα Μπέο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κηφισιάς, με τον Βόλο για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Θυμίζουμε πως ο νεαρός επιθετικός κατήγγειλε το συμβάν στην Cosmote TV μετά το ματς με τους Θεσσαλούς και την επόμενη ημέρα η ομάδα των Βορείων Προαστίων δημοσιοποίησε video με το περιστατικό.

Ο γεννημένος στην Ελλάδα ποδοσφαιριστής, με καταγωγή από την Γκάνα, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (13/2) στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε. Ο Τεττέι κλήθηκε κατόπιν αυτεπάγγελτων ενεργειών του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας για το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης. Όταν ο εισαγγελέας του αντιρατσιστικού νόμου κλείσει τη δικογραφία αναμένεται να την κοινοποιήσει στον αρμόδιο ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι με βάση τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ η Κηφισιά μπορεί να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, σύμφωνα με το άρθρο 18, λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς αξιωματούχου της αντίπαλης ομάδας. Οι διαδικασίες και σε αυτή την περίπτωση είναι αυτεπάγγελτες, όμως όπως προκύπτει μέχρι στιγμής δεν έχει ασκηθεί δίωξη από την πλευρά του αθλητικού δικαστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα