Ολυμπιακός: Το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αθήνα ο Μεντιλίμπαρ, θα δει από κοντά το ματς με τον ΟΦΗ

Ολυμπιακός: Το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αθήνα ο Μεντιλίμπαρ, θα δει από κοντά το ματς με τον ΟΦΗ

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται το Σάββατο στην Αθήνα και ενώ πρόκειται να φέρει τρεις συνεργάτες του για να δουλέψουν μαζί του στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σύμφωνα με τις ισπανικές πηγές θα έρθει στην Ελλάδα το μεσημέρι του Σαββάτου. Θα παρακολουθήσει μάλιστα από κοντά το Ολυμπιακός - ΟΦΗ (στο γήπεδο Καραϊσκάκη). Θα έχει μαζί του 3 συνεργάτες. Τον πολύ έμπιστό του, Τόνι Ρουίθ, που τον θεωρεί κάτι παραπάνω από γυμναστή και τον είχε μαζί του από το 2002 (σε αρκετές ομάδες φυσικά) έως και σήμερα.

Επίσης τον Φρανκ Ρίκο, τον οποίο είχε βοηθό του και στη Σεβίλλη ενώ θα έχει και αναλυτή. Σε επίπεδο ανθρώπων του staff στον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Αγριογιάννης επανέρχεται ως προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα. Ο Μεντιλίμπαρ έτσι και αλλιώς πρόκειται να κοουτσάρει τον Ολυμπιακό από τη Φερεντσβάρος και μετά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα