Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης είναι ο παίκτης που βρίσκεται πιο κοντά στην ανανέωση από κάθε άλλον (vids)

Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης είναι ο παίκτης που βρίσκεται πιο κοντά στην ανανέωση από κάθε άλλον (vids)

Οι Πασχαλάκης και Μασούρας

bet365

Ο υψηλόσωμος και πολύπειρος γκολκίπερ είναι ουσιαστικά ο μόνος αυτή τη στιγμή που είναι τόσο κοντά σε ένα νέο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Γεννημένος το 1989 ο σχεδόν δίμετρος Αλέξανδρος Πασχαλάκης - που παραμένει εν ενεργεία διεθνής - ο οποίος έχει πάρει 1 Πρωτάθλημα και 3 Κύπελλα με τον ΠΑΟΚ (σε αυτά ήταν και 1 νταμπλ) βρίσκεται στην 2η του σεζόν στον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πώς πηγαίνει και για μία 3η (συνεχόμενη προφανώς) αγωνιστική περίοδο. Φέτος έχει 32 συμμετοχές με την ομάδα. Στους Πειραιώτες έχει 59 συμμετοχές.

Το 2022-2023 είχε 27 αγωνιστικές παρουσίες και φέτος έχει ήδη παραπάνω ματς και ενώ βρισκόμαστε ακόμα στον Φλεβάρη. Ο «Πάσχα» αρχικά είχε κλείσει με ένα συμβόλαιο 1+1, το οποίο φυσικά ενεργοποιήθηκε προκειμένου να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σε αυτή τη φάση από τους παίκτες τους οποίους είτε ήθελε να κρατήσει η ομάδα είτε έχει αρχίσει συζητήσεις μαζί τους πρακτικά είναι ο μόνος που είναι τόσο κοντά σε ένα νέο deal και σε ένα καινούριο συμβόλαιο. Που όλα δείχνουν δηλαδή πώς θα κλείσει και τυπικά με μία απαιτούμενη νέα συμφωνία. Φυσικά έχουμε την περίπτωση του Μαντί Καμαρά που έχει βρεθεί στη β' ομάδα για σειρά παραπτωμάτων, που δεν ήθελε αρκετά πριν από αυτήν την εξέλιξη να ανανεώσει ενώ ουσιαστικά και θετικά δείγματα γραφής για νέο συμβόλαιο για τον Φορτούνη δεν υπάρχουν προς ώρας, όπως δεν υπάρχει προς στιγμήν και τελική συμφωνία για ένα νέο συμβόλαιο με τον Μασούρα.

Ειδικά τον «Μάσου» ο Ολυμπιακός θα ήθελε πολύ να τον κρατήσει και είχε ξεκινήσει συζητήσεις σε πολύ καλό κλίμα ως προς αυτό το πλαίσιο. Μένει να φανεί βεβαίως και το τι θα γίνει εν τέλει και με τα άλλα συμβόλαια που λήγουν (πλην του Πασχαλάκη). Φυσικά ο Ολυμπιακός από μέρους του θα επιχειρήσει να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες από αυτούς που θέλει και τα συμβόλαιά τους οδεύουν προς το τέλος τους.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα