Ολυμπιακός: Τα συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι (vid)

Ολυμπιακός: Τα συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι (vid)

ελλαδα

bet365

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μισά της σεζόν, ωστόσο στον Ολυμπιακό κοιτούν ήδη το καλοκαίρι αφού μία... δωδεκάδα παικτών μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι και το Gazzetta σας αναλύει τις περιπτώσεις τους.

Ο Πέδρο Άλβες ανέφερε στην παρουσίασή του ότι ο Ολυμπιακός θα διορθώσει μερικά πράγματα στο ρόστερ τον ερχόμενο Γενάρη προκειμένου να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται η ομάδα.

Βέβαια, στους «ερυθρολεύκους» δεν κοιτούν μόνο τις επόμενες εβδομάδες αλλά και το ερχόμενο καλοκαίρι παρόλο που είμαστε στα μισά της σεζόν και η ομάδα είναι στις κούρσες του πρωταθλήματος, του κυπέλλου και της Ευρώπης.

Υπάρχουν δώδεκα «λόγοι» που συμβαίνει αυτό και αφορά τα συμβόλαια κάποιων ποδοσφαιριστών που εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής σε κάθε θέση του ρόστερ αυτή τη στιγμή και κάποιοι εξ αυτών είναι βασικοί ενώ στη λίστα δεν μπαίνουν οι δανεικοί που είναι στην ομάδα.

Το Gazzetta σας προσφέρει στο... πιάτο τη λίστα για το ερχόμενο καλοκαίρι και όλα τα ανοιχτά μέτωπα που έχουν στον Ολυμπιακό.

Κωνσταντίνος Τζολάκης

Παιδί των ακαδημιών που έχει δείξει το ταλέντο που διαθέτει. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι μόνιμο μέλος της πρώτης ομάδας και έχει συνολικά 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 27 γκολ παθητικό και 14 ανέπαφες εστίες. Πρόκειται για ένα project που στηρίζουν στον Πειραιά και πιστεύουν στο ταλέντο του και παράλληλα είναι διεθνής με την Κ21 της Ελλάδας όπου είναι και αρχηγός. Φέτος πέρα από τα φιλικά προετοιμασίας, δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα ματς.

ελλάδα

Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Μία περίπτωση που το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι βασικό μέλος αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακού είναι του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο 34χρονος πορτιέρε βρίσκεται από πέρσι στον Πειραιά καθώς είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και έχει πάρει τα γάντια του βασικού στο... σπίτι. Συνολικά μετράει 52 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, διατηρώντας σε 25 παιχνίδια ανέπαφη την εστία του ενώ έχει δεχθεί 47 τέρματα.

Κίνι

Ήταν μία από τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις στην εποχή Κορδόν και Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό. Ο 34χρονος ακραίος μπακ αποχώρησε έπειτα από έξι χρόνια στη Γρανάδα με την οποία μέτρησε πάνω από 140 παιχνίδια σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία Ισπανίας, έχοντας ένα γκολ και τέσσερις ασίστ στο ενεργητικό του. Μία περίπτωση που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο με τους Πειραιώτες. Μέχρι τώρα έχει 16 συμμετοχές στο ενεργητικό του με ένα γκολ στο ενεργητικό του στους «ερυθρολεύκους».

ελλάδα

Βιθέντε Ιμπόρα

Η πρώτη κίνηση του Κορδόν όταν ήρθε στον Ολυμπιακό. Ο Βιθέντε Ιμπόρα μπορεί να βρίσκεται στα 35 του χρόνια αλλά έχει τεράστιες εμπειρίες στη ζωή του ως ποδοσφαιριστής. Τέσσερις φορές κάτοχος του Europa League, όλες με τη Σεβίλλη, έχει παίξει με Λέστερ, Βίγιαρεαλ και πέρσι ήταν ως δανεικός στη Λεβάντε πριν έρθει ως ελεύθερος στους Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι. Μέχρι τώρα έχει 11 συμμετοχές με ένα γκολ στο ενεργητικό του με τους Πειραιώτες και το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

ελλάδα

Μαντί Καμαρά

Αναγεννημένος είναι στη φετινή σεζόν του στον Ολυμπιακό ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος μετά από δύο μέτριες έως κακές σεζόν στους Πειραιώτες και στη Ρόμα, είναι εκ των καλύτερων παικτών της ομάδας. Για αυτό και έχει μπει μπροστά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Φέτος έχει 23 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ συνολικά με τα «ερυθρόλευκα» έχει στο ενεργητικό του 20 τέρματα και 14 ασίστ σε 204 παιχνίδια.

ελλάδα

Κωνσταντίνος Φορτούνης

Έπειτα από δύο σοβαρούς τραυματισμούς και μία... χαμένη σεζόν πέρσι καθώς ήταν σχεδόν όλη τη χρονιά εκτός ομάδας, ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες περιόδους του με τα «ερυθρόλευκα». Ο αρχηγός των Πειραιωτών έχει 8 γκολ και 12 ασίστ σε 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και θεωρείται ο ηγέτης του Ολυμπιακού που σε ηλικία 31 ετών, βρίσκεται σε συζητήσεις για να ανανεώσει το συμβολαίο του με τους «ερυθρόλευκους».

Ζοάο Καρβάλιο

Ήρθε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ τον Γενάρη του 2022 αλλά σε έξι μήνες δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους «ερυθρολεύκους», με αποτέλεσμα το ίδιο καλοκαίρι να δοθεί δανεικός στην Εστορίλ. Ο Ζοάο Καρβάλιο έκανε καλή πορεία στην Πορτογαλία και κέρδισε τη δεύτερη ευκαιρία στην προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ωστόσο μετά από 15 ματς έχει μόλις μία ασίστ και χωρίς οι επιδόσεις να είναι θεαματικές. Και όλα αυτά, ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

ελλάδα

Γιώργος Μασούρας

Εξίσου μία περίπτωση που αποτελεί βασικό γρανάζι του φετινού ρόστερ αλλά το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι. Από τον Γενάρη του 2019 ο Γιώργος Μασούρας έχει καταφέρει να προσφέρει μεγάλες στιγμές με τον Ολυμπιακό και φέτος είναι εκ των βασικών ποδοσφαιριστών τόσο στα πλάνα του Μαρτίνεθ όσο και σε αυτά του Καρβαλιάλ. Έχει συνολικά έξι γκολ και τέσσερις ασίστ σε 24 συμμετοχές και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την ανανέωσή του.

Μάριος Βρουσάι

Έπειτα από τρία χρόνια, από τη στιγμή που γύρισε από τον δανεισμό του στη Βίλεμ, ο Μάριος Βρουσάι βλέπει την παρουσία του στο ρόστερ να δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Ο 25χρονος εξτρέμ άλλαξε θέση σε ακραίο μπακ αλλά και πάλι δεν βρήκε θέση στα πλάνα του Μαρτίνεθ και του Καρβαλιάλ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη Β' ομάδα που παίζει στη Superleague 2. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι και ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί με το μέλλον του.

ελλάδα

Αγιούμπ Ελ Καμπί

Από τις καλοκαιρινές μεταγραφές που έχουν προσφέρει αρκετά στον Ολυμπιακό. Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί ολοκλήρωσε το 2023 με 12 γκολ σε 25 παιχνίδια με τους Πειραιώτες σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει ότι έχει βρει τα πατήματά του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιο του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» υπάρχει η διάθεση να το επεκτείνουν.

Στέβαν Γιόβετιτς

Σε αντίθεση με τον Ελ Καμπί, ο Γιόβετιτς δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στον Ολυμπιακό από τη γραμμή κρούσης. Ο 34χρονος φορ αποκτήθηκε έχοντας ένα βαρύ βιογραφικό στην πλάτη του αλλά μέχρι τώρα έχει μόλις δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, την ίδια στιγμή που μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στο ρόστερ είναι αυτό του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο 36χρονος φορ ήταν ένα βήμα από την έξοδο το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο παρέμεινε στην ομάδα και στην αρχή τοποθετήθηκε στη Β' ομάδα. Με την έλευση του Καρβαλιάλ ο Μαροκινός φορ πήρε εκ νέου θέση στα πλάνα της πρώτης ομάδας και μέχρι στιγμής μετράει τρία γκολ σε 11 παιχνίδια. Άπαντες γνωρίζουν την ποιότητα του διεθνή επιθετικού αλλά άγνωστο είναι το τι θα συμβεί από το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του.

ελλάδα

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα