Κηφισιά: Με Μενέντες και Τσανάτζια στην Κρήτη

Βασίλης Μπαλατσός
Μενέντες

bet365

Ο Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή ως προπονητής της Κηφισιάς, για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Μέσα οι νεοαποκτηθέντες Μενέντες και Τσανάτζια.

Έτοιμος για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Κηφισιάς είναι ο Κώστας Μπράτσος. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Superleague (4/2, 16:00) και μετά την τελευταία προπόνηση ο Έλληνας κόουτς ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή, στην οποία βρίσκονται νέα πρόσωπα.

Ο 46χρονος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε δυο από τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του, καθώς στην αποστολή βρίσκονται τόσο ο Ντάριο Τσανάτζια, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 31 Αυγούστου, όσο και ο Τζόναθαν Μενέντες, του οποίου η απόκτηση επισημοποιήθηκε την Παρασκευή (2/2). Από εκεί και πέρα στην αποστολή επέστρεψαν οι Νίκος Βαφέας, Αλμπέρτο Μποτία και Σωτήρης Νίνης.

Ο Γιάννης Μασούρας είναι εκτός αποστολής, καθώς θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών, όπως και ο Παπασάββας, ενώ ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σναϊντερλάν, Kλωναρίδη και Πρίτσα. Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν ο Κωνσταντακόπουλος και ο Αντούνες.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Νίκος Βαφέας, Αλμπέρτο Μποτία, Λοΐκ Λαντρ, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Λούκα Τσάπαν, Αντρέ Τεϊσέιρα, Ντάριο Τσανάτζια, Σωτήρης Νίνης, Ίλιαν Ίλιεφ, Φακούντο Σολόα, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Σονατάν Μενέντες, Ματέους Σάντος, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα