Ολυμπιακός: Πώς ο Ράντονιτς τρέλανε τον Καρβαλιάλ πριν καν έρθει!

Ολυμπιακός: Πώς ο Ράντονιτς τρέλανε τον Καρβαλιάλ πριν καν έρθει!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος εξηγεί μέσα από το blog του στο gazzetta πώς «τσάκισε» η μεταγραφή του Ράντονιτς στον Ολυμπιακό.

Μπορεί να χάλασε η μεταγραφή του Ράντονιτς στον Ολυμπιακό κι ο Σέρβος να πήγε από την Τορίνο στη Μαγιόρκα (δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 2,5 εκ. Ευρώ, αλλά με προϋποθέσεις-βλέπε παραμονή στην Α΄κατηγορία, συμμετοχές του κλπ), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε θέμα απόκτησης του από τους «ερυθρόλευκους».

Στον Ολυμπιακό παρότι ήξεραν, όπως όλοι, ότι ο Ράντονιτς είναι ένας χαρακτήρας ας το πούμε ιδιαίτερος, έχοντας δημιουργήσει κατά καιρούς προβλήματα με προπονητές και συμπαίκτες σε ομάδες στις οποίες έπαιξε (εσχάτως στην Τορίνο με τον προπονητή Γιούριτς), αλλά πιστεύοντας τον ως εξτρέμ που θα έκανε τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, είχαν την εντύπωση ότι έχοντας τον από κοντά θα μπορούσαν να τον «κουλαντρίσουν». Εξ ου και έγινε η προσφορά των 2 εκ. Ευρώ στην Τορίνο, για αγορά του, με τους Ιταλούς να ζητάνε 2,5 εκ. Ευρώ, με τη διαφορά των 500 χιλ. Ευρώ να μην ήταν αγεφύρωτη.

Το πράγμα τσάκισε στην κατάληξη των συζητήσεων, όταν ο Ράντονιτς, σύμφωνα με πληροφορίες, απαίτησε να παίζει βασικός. Μάλιστα λέγεται ότι ζήτησε να αποτυπωθεί αυτό κι εγγράφως στο συμβόλαιο του, δηλαδή ότι πρέπει να παίξει βασικός σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό αγώνων, αιτιολογώντας την…μάλλον παράλογη αξίωση του λέγοντας ότι ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας, ο Στόϊκοβιτς, του εξήγησε ότι αν θέλει να είναι στα πλάνα του για τα τελικά του EURO το καλοκαίρι πρέπει να πάει να παίξει βασικός σε μία ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και τέσσερις μήνες ο Ράντονιτς δεν έπαιζε βασικός, αλλά αραιά και που κάποια δεκάλεπτα η, 20λεπτά, ενώ ειδικά μετά τις γιορτές ούτε λεπτό. Όμως, ήταν αδύνατο ο Ολυμπιακός να δεχθεί τέτοιο όρο. Ειδικά δε ο Καρβαλιάλ ήταν εντελώς αρνητικός και δεν το συζητούσε καν να εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής σε έναν παίκτη πριν καν τον δει σε μία προπόνηση.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι Πειραιώτες αποσύρθηκαν από τη μεταγραφή και ο 27χρονος διεθνής εξτρέμ συμφώνησε με την επίσης ενδιαφερόμενη Μαγιόρκα, ως δανεικός.

Άσχετο: κάνει καλές εμφανίσεις στο Κόπα Άφρικα ο Αγκιμπού κι η Γουϊνέα προχωράει στη διοργάνωση-βρίσκεται στα προημιτελικά. Ήδη, δε πολλά διεθνή ΜΜΕ γράφουν ότι ο 23χρονος άσος του Ολυμπιακού, που παίζει δανεικός στον Ατρόμητο, είναι ένας από τους υποψήφιους να κάνουν μεταγραφή. Ο Αγκιμπού στο Κόπα Άφρικα παίζει συνήθως σε ρόλο μεσοκυνηγού, πίσω από τον σέντερ φορ κι εναλλακτικά στα πλάγια της επίθεσης.

Η φωτογραφία της ημέρας:

Και δεύτερη εκδοχή για το μέλλον του Μαντί Καμαρά-πρώτη ότι θα κλείσει έως αύριο σε ισπανική ομάδα του πρώτου μισού του βαθμολογικού πίνακα. Η άλλη έρχεται από την Τουρκία και λέει ότι συμφώνησε προφορικά με την Τράμπζονσπορ για 3+1 χρόνια, αλλά με ισχύ της συμφωνίας από το καλοκαίρι, οπότε μένει ελεύθερος.

ΚΑΜΑΡΑ

Η Τράμπζο, που φαίνεται να πήρε το οκ του προπονητή της, του Αβτσί και να προχώρησε με τον Καμαρά, δεν θέλει δηλαδή να πληρώσει τον Ολυμπιακό για να τον πάρει από τώρα και φέρεται να έχει πει του Μαντί, «πήγαινε στον Ολυμπιακό μήπως σε αφήσει ελεύθερο, γλιτώνοντας τα μισά λεφτά του συμβολαίου σου».

Και για το τέλος ένα Emoji

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.