ΠΑΣ Γιάννινα: Σενάρια για Μέτε Ντεμίρ από την Τουρκία (vid)

Newsroom
Ντεμίρ

bet365

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει πρόταση για τον 25χρονο εξτρέμ της Εγιούπσπορ, Μέτε Ντεμίρ.

Τουρκικό σενάριο συνδέει τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μέτε Ντεμίρ. Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη γείτονα χώρα, οι Ηπειρώτες έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση για τον 25χρονο ακραίο επιθετικό της τουρκικής ομάδας, θέλοντας να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή πριν από την ολοκλήρωση του μεταγραφικού παζαριού του Γενάρη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «ajansspor» ο ΠΑΣ έχει κάνει πρόταση για τον δανεισμό του Τούρκου winger έως το τέλος της σεζόν, με την επιλογή και της αγοράς στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου έναντι 400.000 ευρώ.

Ο Ντεμίρ έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Γερμανία, έχοντας αγωνιστεί με τη δεύτερη ομάδα του Ανόβερου. Με τη φανέλα της Εγιούπσπορ έχει παίξει σε 53 παιχνίδια, έχοντας πετύχει 6 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διεθνής με την Κ19 της Τουρκίας, μετρώντας εννιά συμμετοχές. Φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει δύο γκολ σε 19 συμμετοχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα