Ρισβάνης: Υπέγραψε στη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Βασίλης Μπαλατσός
Ρισβάνης

bet365

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, Σπύρου Ρισβάνη, ο οποίος κυκλοφορούσε στην αγορά των ελεύθερων.

Ο Σπύρος Ρισβάνης ήταν ψηλά στη λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα, όμως επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σλοβακία. Στις αρχές του μήνα ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Ντουνάισκα Στρέντα, όμως θα συνεχίσει στο ίδιο πρωτάθλημα, καθώς υπέγραψε στην πρωταθλήτρια, Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Οι Σλοβάκοι «πονούσαν» στο κέντρο της άμυνας, μετά τον τραυματισμό του Ρίτσαρντ Κριζάν και είχαν μείνει με τρία στόπερ και προχώρησαν στην επιλογή του Ρισβάνη. Ο υψηλόσωμος στόπερ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν για ακόμα δυο χρόνια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη λευκή φανέλα. Εκτιμώ πολύ που η Σλόβαν έδειξε ενδιαφέρον για εμένα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο πολύτιμος γίνεται για να ανταποδώσει η ομάδα την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει τους υψηλότερους στόχους και ανυπομονώ για αυτήν την πρόκληση. Επίσης χαίρομαι που ξανασυναντώ τον συμπατριώτη μου Κυριάκο Σαββίδη.

Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ήμασταν συμπαίκτες στην Ελλάδα, μείναμε σε επαφή και στη Σλοβακία. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», ανέφερε ο Ρισβάνης στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιξε την τρέχουσα σεζόν σε 13 παιχνίδια με την Ντουνάισκα και σκόραρε δυο γκολ, ενώ σε 1,5 σεζόν με τους Σλοβάκους μέτρησε 34 εμφανίσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα