Άρης: Συμφωνία με τη Σάντερλαντ για τον δανεισμό του Τζιούισον Μπένετ!

Άρης: Συμφωνία με τη Σάντερλαντ για τον δανεισμό του Τζιούισον Μπένετ!

Ο Μπένετ

bet365

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τη Σάντερλαντ για τον δανεισμό του 19χρονου αριστερού winger, Τζιούισον Μπένετ η οποία προβλέπει μάλιστα και ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του το ερχόμενο καλοκαίρι έναντι 3 εκατ. ευρώ!

Η προσθήκη επιθετικού στην αριστερή πλευρά ήταν ένας από τους βασικούς στόχους του Άρη και ο ποδοσφαιριστής που επιλέχθηκε είναι ο Τζιούισον Μπένετ ο οποίος ανήκει στην αγγλική Σάντερλαντ. Ο 19χρονος Κοσταρικανός θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του, γι’ αυτό εξάλλου ο αγγλικός σύλλογος επένδυσε το ποσό των 1.3 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι όταν απέκτησε τα δικαιώματά του από τη Χερεντιάνο με τη φανέλα της οποίας σε 30 αγώνες είχε τρία γκολ και πέντε ασίστ αγωνιζόμενος είτε ως winger είτε ως εσωτερικός μέσος.

Τον Αύγουστο του 2022 μετακόμισε στην Αγγλία και αρχικά εντάχθηκε στην U21 του αγγλικού συλλόγου για να ακολουθήσει η προώθησή του στην πρώτη ομάδα. Φέτος αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια στην Championship αλλά και στο Κύπελλο Αγγλίας έχοντας ένα γκολ και τρεις ασίστ και καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος από τον αγωνιστικό ρόλο του, εκδήλωσε την επιθυμία αποχώρησής του από την ομάδα. Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι μια ομάδα από την Ισπανία αλλά και η Χιμπέρνιανς επίσης προσπάθησαν να τον αποκτήσουν δανεικό, τελικώς όμως ο ίδιος ο παίκτης επέλεξε την προοπτική του Άρη.

Μπένετ

Αυτό αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κέβιν Χιμένεθ ο οποίος με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο twitter έγραψε μεταξύ άλλων ότι… «Ο Μπένετ ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη για να ενταχθεί στην ομάδα ως δανεικός από τον Άρη. Έχει ήδη υπογράψει τον δανεισμό και το Σάββατο θα ταξιδέψει στην Ελλάδα».

Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν από τον Άρη και για την ακρίβεια η συμφωνία προβλέπει τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αλλά και ρήτρα αγοράς 3 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που οι «κίτρινοι» αποφασίσουν την αγορά των δικαιωμάτων του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα