Ολυμπιακός: Πρόθεση της ομάδας να κρατήσει τον Αλεξανδρόπουλο με αγορά από τη Σπόρτινγκ (vids)

Ο Αλεξανδρόπουλος στον αγώνα με τον Άρη

bet365

Ο Ολυμπιακός ποντάρει στο ελληνικό στοιχείο και το πλάνο είναι να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του τον διεθνή χαφ που ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και τα επόμενα χρόνια.

Οι Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια πάντα προσπαθούν να έχουν ενισχυμένο το ελληνικό στοιχείο μέσα στην ομάδα και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά το 1-2 του Ολυμπιακού με τον Άρη όπου στάθηκε σε παίκτες όπως οι Ρέτσος και Ντόι. Ο Αλεξανδρόπουλος λοιπόν είναι ένας παίκτης τον οποίο είχαν σε εκτίμηση στον πειραϊκό σύλλογο πριν καν τον κλείσουν το περασμένο καλοκαίρι.

Το τελευταίο δε διάστημα επί Καρβαλιάλ δεν είναι μόνο πώς ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος παίζει περισσότερο και έχει αρχίσει να λογίζεται ξανά ως βασικότατο στέλεχος στο κέντρο. Είναι πώς παρουσιάζει και πολύ πιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στον χώρο του κέντρου και βοηθώντας σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού της ομάδας του.

Ο Αλεξανδρόπουλος είχε ανακοινωθεί στον Ολυμπιακό στις αρχές Αυγούστου. Παραχωρήθηκε ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς στα τέσσερα εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι, όπου εφόσον ενεργοποιηθεί, οι Πορτογάλοι θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%. Είναι ένα ποσό που φέτος ο Ολυμπιακός το έχει δώσει σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις (ξεπερνώντας 4 εκατ. ευρώ), μία με τον Εσε και μία με τον Ορτέγα.

Στον Έλληνα μέσο, που έχει στα 22 του χρόνια φέτος 2 γκολ σε 25 αγώνες με τον Ολυμπιακό, έχει εκτιμηθεί γενικά η παρουσία του στην ομάδα και η θετική του επίδραση εντός και εκτός γηπέδου. Μάλιστα και τα 2 του γκολ ήταν γκολάρες: και με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο στη Λεωφόρο και με τη Γκενκ, που ήταν γκολ ευρωπαϊκής πρόκρισης. Πάντως ο Ολυμπιακός μία μέρα μετά το ματς με τον Άρη ανέβασε tweet με τον Έλληνα διεθνή, αναφέροντας τη λέξη του μαχητή.

Μετά το τέρμα του στο Κύπελλο είχε πει μεταξύ άλλων πώς «είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ καιρό πριν. Δεν στέκομαι στο γκολ αλλά γενικά στο πόσο συγκεντρωμένος ήμουν. Έχω δουλέψει και πέτυχα ένα γκολ, αλλά δεν κρίνεται κάτι». Άλλωστε ως προς το ελληνικό στοιχείο ο Ολυμπιακός ήδη συζητά για νέα συμβόλαια των Πασχαλάκη και Γιώργου Μασούρα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα