Τα είπε με τον Χριστοβασίλη αντιπροσωπεία των οργανωμένων του ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων του ΠΑΣ Γιάννινα είχε συνομιλία με τον πρόεδρο της ομάδας, Παναγιώτη Χριστοβασίλη μετά τη νέα ήττα των Ηπειρωτών από τον Πανσερραϊκό στους «Ζωσιμάδες».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε τις κακές εμφανίσεις, με τους Ηπειρώτες να χάνουν με 2-0 από τον Πανσερραϊκό στους «Ζωσιμάδες». Μια ήττα που όπως ήταν λογικό δεν άρεσε στον κόσμο της ομάδας. Αντιπροσωπεία των οπαδών, που έτσι και αλλιώς λόγω των μέτρων δεν μπορούσαν όπως και οι υπόλοιποι φίλαθλοι να βρεθούν στις εξέδρες, βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια ζητώντας να μιλήσει με τον πρόεδρο, Παναγιώτη Χριστοβασίλη.

Μετά από τις ανάλογες διαβουλεύσεις η συνάντηση έγινε, με τον κόσμο να εκφράζει τα παράπονά του για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας που βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί με την Κηφισιά. Οι οπαδοί ζήτησαν απόδοση ευθυνών, ενώ πιο πριν είχαν αποδοκιμάσει τους γενικούς αρχηγούς, αλλά και τον Μπόρις Κλέιμαν.

Από την πλευρά του Παναγιώτης Χριστοβασίλης παραδέχτηκε στους οπαδούς πως έχουν γίνει λάθη και υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να κάνει διορθωτικές κινήσεις σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο. Ο κόσμος αυτό που ζήτησε ήταν πράξεις και όχι λόγια προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην Super League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα