Ελ Καντουρί: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»

Ελ Καντουρί: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ελ Καντουρί: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»

bet365

Τι υποστήριξε σε δηλώσεις του στον ρουμανικό Τύπο ο Ομάρ Ελ Καντουρί που συνεχίζει την καριέρα του στην Κλουζ.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνεχίζει την καριέρα του στην Κλουζ, όπου αποφάσισε να πει το «ναι» μετά την εξάχρονη παρουσία του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός μίλησε στον Τύπο της Ρουμανίας για τη μεταγραφή του στην Κλουζ και το ρόλο που έπαιξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και ο Ιταλός προπονητής της ρουμανικής ομάδας.

«Η Κλουζ είναι ένας μεγάλος σύλλογος που θέλει να κερδίζει πρωταθλήματα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Παράλληλα, ο προπονητής είναι Ιταλός, τον ήξερα από πριν κι αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφαση μου. Μίλησα επίσης και με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, που μου είπε να έρθω χωρίς δισταγμό», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην άσος του «Δικεφάλου»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ και τα όσα έζησε στην Ελλάδα τα έξι προηγούμενα χρόνια. «Έπαιξα στην Ελλάδα για έξι χρόνια και ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θα έχω για πάντα στην καρδιά μου. Στην Ιταλία, με την Νάπολι είχα δυόμιση απίστευτες σεζόν, που έμαθα πολλά, δίπλα σε σπουδαίους παίκτες. Με την Τορίνο ξεκίνησα να παίζω στη Serie A. Κάθε ομάδα μου έμαθε κάτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα