Ολυμπιακός: Τα 17 λεπτά του Ζέλσον Μαρτίνς με την Κηφισιά ήταν γεμάτα τελειότητα (vids)

Ο Ζέλσον

bet365

Ο έμπειρος Πορτογάλος και διεθνής winger παρουσίασε δείγμα της ποιότητάς του στο Κηφισιά - Ολυμπιακός και έπαιξε ρόλο στο να έρθει η νίκη με 2-3.

Στα 28 του χρόνια ο Ζέλσον Μαρτίνς έχει πίσω του ένα δυνατό ποδοσφαιρικό background και γενικά μία πολύ καλή καριέρα. Με τον Ολυμπιακό ωστόσο έπαιζε κόντρα στην Κηφισιά το μόλις 2ο παιχνίδι του ενώ είναι εμφανές πώς έχοντας να παίξει αρκετό καιρό, θέλει ακόμα τον χρόνο του.

Παρόλα αυτά να θυμίσουμε πώς πρόκειται για έναν μεσοεπιθετικό με 140 αγώνες στη Σπόρτινγκ, έχοντας εκεί 27 γκολ και 30 ασίστ. Όπως και είχε 129 αγώνες στη Μονακό, όπου εκεί είχε 16 γκολ και 14 ασίστ.

Σε μία πρώτη... ανάγνωση με την Κηφισιά ο Ζέλσον είχε μία ασίστ (την πρώτη του με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων) με τον Ολυμπιακό στο 2-3 του Ελ Αραμπί και επίσης κέρδισε και την αποβολή του Κρισιούμα. Εάν δούμε γενικά το αγωνιστικό του πρόσωπο έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια. Ουσιαστικά τέλεια.

Εάν δούμε και τα στοιχεία καταγραφής της κορυφαίας πλατφόρμας του Wyscout ο Ζέλσον Μαρτίνς είχε 17 λεπτά παρουσίας στο Κηφισιά - Ολυμπιακός με 13/16 πετυχημένες ενέργειες. Είχε 1 ασίστ και 0/1 σουτ στον στόχο.

Είχε όμως και 8 στις 8 μεταβιβάσεις της μπάλας, 3 / 5 ντρίμπλες (με 71%), 5 / 7 κερδισμένες μονομαχίες με 71% και 1 / εναέριες μονομαχίες. Μάλιστα ούτε με την ΑΕΚ είχε λανθασμένη μεταβίβαση ο Ζέλσον. Για την ακρίβεια είχε 3 στις 3 μεταβιβάσεις.

Προφανώς με 32 λεπτά όλα και όλα ασφαλές αγωνιστικό δείγμα δεν υφίσταται. Όμως ο έμπειρος εξτρέμ έχει αρχίσει να δείχνει πώς μόλις βρει για τα καλά τα πατήματά του θα μπορεί να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα