ΑΕΚ: Αποκάλυψε την επετειακή φανέλα για τα 100 χρόνια! (vid)

ΑΕΚ: Αποκάλυψε την επετειακή φανέλα για τα 100 χρόνια! (vid)

Δημήτρης Βέργος
Η φανέλα της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ, όπως είχε προαναγγείλει, αποκάλυψε την επετειακή της εμφάνιση με οριζόντιες ρίγες για τη συμπλήρωση 100 ετών ιστορίας.

Χθες η ΑΕΚ αποκάλυψε το επετειακό της σήμα για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Το απόγευμα της Κυριακής στις 19:24, πριν από τη σέντρα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η Ένωση, όπως είχε προαναγγείλει, αποκάλυψε και την επετειακή εμφάνιση για τα 100 χρόνια. Η φανέλα έχει οριζόντιες ρίγες και θα φορεθεί στο αποψινό ντέρμπι με τους «πράσινους» στην OPAP Arena.

«Η φανέλα του αιώνα! Η ΑΕΚ γιορτάζει τα 100 χρόνια της και στο σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα αγωνιστεί με την επετειακή φανέλα του χρυσού της ιωβηλαίου», έγραψε η ΑΕΚ στο βίντεο που ανέβασε στα social media.

Το σχέδιο της φανέλας είναι εμπνευσμένο από το σχέδιο της εμφάνισης που φορούσε η ΑΕΚ της σεζόν 1931-32, όταν κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, το Κύπελλο Ελλάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα