Πανσερραϊκός μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Απόστολο Διαμαντή

Πανσερραϊκός μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Απόστολο Διαμαντή

Στον Πανσερραϊκό ο Απόστολος Διαμαντής

bet365

Ο Πανσερραϊκός γνωστοποίησε την απόκτηση του Απόστολου Διαμαντή, που επαναπατρίστηκε μετά τις μεταγραφές του σε Ινσταμπούλσπορ και Κραϊόβα.

Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Απόστολου Διαμαντή, το deal με τον οποίο βρισκόταν από χθες στην τελική ευθεία και τελικά υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025. Ο 23χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ το καλοκαίρι και πήγε στην Τουρκία και στην Ινσταμπούλσπορ στα μέσα Ιουλίου. Εκεί δεν έμεινε πολύ και μόλις στις αρχές Σεπτεμβρίου αποχώρησε για να πάει στην Ρουμανία και στην Κραϊόβα, όπου έμεινε μέχρι την μεταγραφή του στους Σερραίους.

Το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε σε καμία από τις δύο, του επιτρέπει να κάνει μεταγραφή και σε τρίτη ομάδα της Ευρώπης την ίδια σεζόν, αφού κανονικά ένας παίκτης δεν μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από δύο την ίδια σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Σερραίου ποδοσφαιριστή Απόστολου Διαμαντή, ο οποίος επιστρέφει στα “λιοντάρια”, όπου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Απόστολος Διαμαντής είναι γεννημένος στις 20/05/2000 στις Σέρρες, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και το 2016 μεταπήδησε από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού στον ΠΑΟΚ, για να αγωνιστεί αρχικά στην Κ17 και στην συνέχεια στην Κ19 και φυσικά στέφθηκε πρωταθλητής με τους μικρούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Το 2019 παραχωρήθηκε δανεικός στον ΝΠΣ Βόλο κάνοντας 18 συμμετοχές σε Super League και Κύπελλο, ενώ από το 2020 έως το 2023 αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΟΦΗ έχοντας 79 συμμετοχές και 3 γκολ.

Πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τη Ρουμάνικη Κραϊόβα, στην οποία και ανήκε από το καλοκαίρι.

Τόλη, καλώς ήρθες πίσω στον Πανσερραϊκό μας…»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα