Ολυμπιακός μεταγραφές: Πιθανή η επιστροφή του Πορόσο στην Τρουά σύμφωνα με τους Γάλλους

Newsroom
«Πιθανή η επιστροφή του Πορόσο στην Τρουά»

bet365

Σύμφωνα με γαλλικό μέσο, είναι πιθανό να διακοπεί ο δανεισμός του Τζάκσον Πορόσο από την Τρουά στον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στην Γαλλία.

Το γαλλικό μέσο «dailymercato» ανέφερε πως ο Τζάκσον Πορόσο είναι πιθανό να μην συνεχίσει ως δανεικός στον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στην Τρουά τονίζοντας πως αυτή είναι η επιθυμία και του ελληνικού κλαμπ, που θα απελευθερώσει έτσι μία θέση ξένου.

Κάπως έτσι η γαλλική ομάδα θα καλύψει το κενό του Αμπντουλαγιέ Εντιαγέ, που πήγε στο Κόπα Άφρικα με την Σενεγάλη, χωρίς να νικηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή κι έχοντας έναν παίκτη που θα προσαρμοστεί άμεσα στην ομάδα και στα δεδομένα της Ligue 2.

Υπενθυμίζουμε πως και από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού επιβεβαιώνεται η πιθανότητα αυτή αποχώρησης του Τζάκσον Πορόσο. Με την φανέλα των «ερυρθολεύκων», ο 23χρονος στόπερ από τον Ισημερινό πραγματοποίησε εννέα συμμετοχές φέτος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα