ΑΕΚ: Επιστροφή Φερνάντες μετά από 228 ημέρες (vid)

ΑΕΚ: Επιστροφή Φερνάντες μετά από 228 ημέρες (vid)

Newsroom
fern

bet365

Ο Πάολο Φερνάντες έπαιξε ξανά σε επίσημο ματς της ΑΕΚ ύστερα από τον τελικό Κυπέλλου της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Ηταν αρχές του περασμένου καλοκαιριού όταν ο Πάολο Φερνάντες στάθηκε σούπερ άτυχος και υπέστη τότε ρήξη αχίλλειου τένοντα στο δεξί του πόδι.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και έκτοτε μετρούσε αντίστροφα ώστε να επιστρέψει γερός στα γήπεδα. Αυτό συνέβη πριν από λίγο, στο ντέρμπι του Φαλήρου, όπου η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού.

Ο 26χρονος πέρασε ως αλλαγή λίγο πριν το φινάλε του αντί του Στίβεν Τσούμπερ και έτσι έπαιξε ξανά σε επίσημο παιχνίδι μετά από τον τελικό Κυπέλλου της περασμένης σεζόν, όπου οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 2-0 του ΠΑΟΚ και μάλιστα είχε βρει δίχτυα.

Εκείνο το ντέρμπι του Πανθεσσαλικού έγινε στις 24 Μαΐου του 2023 και έτσι ο Φερνάντες αγωνίστηκε ξανά ύστερα από 228 ημέρες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα