Κουρμπέλης: «Ο Ολυμπιακός έχει στόχο να χτυπήσει την πόρτα της Τράμπζονσπορ», σύμφωνα με τους Τούρκους

Κουρμπέλης

bet365

Στην Τουρκία γράφουν ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Η ιστοσελίδα «takvim.com.tr» υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο 30χρονος πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει αγωνιστεί σε μόλις 5 ματς με την ομάδα της Τράμπζονσπορ, μετρώντας 283' και στην ομάδα εμφανίζονται διατεθειμένοι να τον πουλήσουν από τη στιγμή που καταλαμβάνει και θέση ξένου.

Το εν λόγω δηνμοσίευμα υποστηρίζει ότι «ο Ολυμπιακός έχει στόχο να χτυπήσει την πόρτα της Τράμπζονσπορ το Γενάρη», ενώ τονίζεται ότι δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για την προσφορά, ενώ γίνεται σαφές ότι ο «Κούρμπε» είναι στη λίστα αρκετών ομάδων της Super League.

Θυμίζουμε ότι ο Κουρμπέλης μετακόμισε στην Τραπεζούντα φέτος το καλοκαίρι (σ.σ. το συμβόλαιό του εκπνέει το 2025) ύστερα από 174 ματς, 8 γκολ και 10 ασίστ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ με τον Αστέρα Τρίπολης πιο πριν είχε καταγράψει 131 ματς με 3 γκολ και 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα