Νταρίντα: «Δεν επιτρέπεται να χάνουμε βαθμούς μ’ αυτόν τον τρόπο»

Νταρίντα: «Δεν επιτρέπεται να χάνουμε βαθμούς μ’ αυτόν τον τρόπο»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Νταρίντα

bet365

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα καυτηρίασε την απώλεια βαθμών και κυρίως τον τρόπο διαμόρφωσης της ισοπαλίας με τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Τσέχος αμυντικός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την απώλεια δύο βαθμών και μιλώντας στα κανάλια Novasports είπε αρχικά ότι… «είμαστε απογοητευμένοι. Βάσει των ευκαιριών που είχαμε θα έπρεπε να είχαμε νικήσει. Είναι κάτι από το οποίο πρέπει να πάρουμε ένα μάθημα. Είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας και στις καθυστερήσεις δώσαμε δικαιώματα και δεν επιτρέπεται να χάνουμε βαθμούς με αυτόν τον τρόπο».

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα αναφέρθηκε στα αχρείαστα λάθη. «Κάναμε λάθη και μας κόστισαν, ενώ θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερο γκολ γιατί στο δεύτερο ημίχρονο πραγματικά παίξαμε καλά και δεν κάναμε ένα τρίτο γκολ. Αυτό το αποτέλεσμα μας βάζει περισσότερη πίεση. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μετά τις γιορτές και χρειαζόμαστε βαθμούς για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα