ΑΕΚ: Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Ανγκόλα ο Ζίνι

Newsroom
Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Ανγκολα ο Ζίνι της ΑΕΚ

bet365

Ο Ζίνι συμπεριλήφθηκε στην λίστα των παικτών της εθνικής Ανγκόλας που θα δώσουν το παρών στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο θα ξεκινήσει στα μέσα Γενάρη του 2024.

Ο προπονητής της εθνικής Ανγκόλας, Πέδρο Γκονσάλβες ανακοίνωσε την αποστολή των παικτών που θα πάρουν μέρος στο προσεχές Κύπελλο Εθνών Αφρικής, που ξεκινάει στις 13 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 11 Φλεβάρη του 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς του βρέθηκε και ο Ζίνι της ΑΕΚ, ο οποίος θα χρειαστεί να λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του εκείνο το διάστημα. Ο 21χρονος εξτρέμ της «Ένωσης» έχει πραγματοποιήσει φέτος 11 συμμετοχές σκοράροντας κι ένα τέρμα με την ομάδα του στα 332 λεπτά που έχει αγωνιστεί.

Με την φανέλα της εθνικής ομάδας της Ανγκόλα έχει αγωνιστεί 11 φορές σκοράροντας τέσσερα γκολ.

Δείτε τις κλήσεις της Ανγκόλας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής:

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα