Εντερ: «Είχα παρατηρήσει πως στα φάουλ υπάρχει ασυνεννοησία»

Εντερ: «Είχα παρατηρήσει πως στα φάουλ υπάρχει ασυνεννοησία»

Newsroom
eder_intime

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Εντερ περιέγραψε τη φάση που ισοφάρισε 1-1 για τον Ατρόμητο κόντρα στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην απουσία του κόσμου από τα γήπεδα.

Εκ των σκόρερ και κορυφαίων του Ατρόμητου στο αποψινό (17/12) 3-2 επί του Παναθηναϊκού ήταν ο Εντερ και ο Ισπανός χαφ στάθηκε κυρίως στη φάση του 1-1 που σημείωσε. «Το γκολ ήταν κομβικό. Οταν σκοράρεις πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου σου δίνει ψυχολογία. Είχα παρατηρήσει πως στα φάουλ υπάρχει ασυνεννοησία και κατάφερα να μπω ανάμεσά τους και να σκοράρω», είπε σχετικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Οταν κάνουμε μεγάλη νίκη μας ρωτάνε για τα play-offs. Εγώ αυτό που λέω είναι να παίξουμε συγκεντρωμένα σε όλα τα ματς και να δούμε που θα φτιάξουμε».

Κλείνοντας έκανε και ένα σχόλιο για το ότι οι αναμετρήσεις της κατηγορίας διεξάγονται χωρίς κόσμο. «Θέλαμε να είναι ο κόσμος εδώ να μας στηρίξει. Είναι λάθος να τιμωρούμαστε όλοι για κάτι που δε κάναμε».

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα