ΑΕΚ: Η εξήγηση για την εξαφάνιση του σήματος από την φανέλα του Μάνταλου

Νίκος Ρόλλας
Πέτρος Μάνταλος

bet365

Το μυστήριο με το σήμα της ΑΕΚ στην φανέλα του Πέτρου Μάνταλου, το οποίο υπήρχε κανονικά στην έναρξη του αγώνα με τον Άρη.

Το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη, εκτός από τη νίκη της Ένωσης που την διατήρησε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, συνοδεύτηκε από ένα παράξενο περιστατικό.

Όπως είναι φυσικό, οι φανέλες που φοράνε οι παίκτες κατά την διάρκεια των αγώνων, έχουν πάνω τους το σήμα της ομάδας που αγωνίζονται και αυτή του Πέτρου Μάνταλου δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Μόνο που κατά την διάρκεια του αγώνα, κάποιοι ιδιαιτέρως παρατηρητικοί, πρόσεξαν οτι αυτό χάθηκε...

Μάλιστα, το... μυστήριο για το τί είχε συμβεί άρχισε να παίρνει διαστάσεις, όταν άρχισε να κυκλοφορεί η φωτογραφία από μία μονομαχία του με τον Οντουμπάτζο, με αποτέλεσμα αρκετοί να αναρωτιούνται τι πραγματικά είχε συμβεί.

Πέτρος Μάνταλος

Η εξήγηση για την εξαφάνιση του σήματος

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, o έμπειρος μέσος ξεκίνησε το παιχνίδι, έχοντας κανονικά το σήμα στο στήθος του.

Εντεκάδα ΑΕΚ

Μόνο που σε μία μονομαχία που είχε με παίκτη του Άρη, του έγινε ένα δυνατό τράβηγμα με αποτέλεσμα το σήμα να φύγει από την θέση του και να συνεχίσει χωρίς αυτό.

Πέτρος Μάνταλος

Μάλιστα, αυτή έγινε πριν το 37ο λεπτό που έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο δεν κατέληξε στα δίχτυα λόγω της εκπληκτικής επέμβασης του Κουέστα που ακούμπησε την μπάλα, όσο χρειαζόταν για να χτυπήσει στο δοκάρι και να απομακρυνθεί.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα