Βόλος-Ολυμπιακός: 2-1 στο 51', 2-2 στο 54' (vids)

Newsroom
...

bet365

Ο Βόλος πήρε στο 51' ξανά το προβάδισμα στον αγώνα του Πανθεσσαλικικού χάρις στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκαρσία, όμως ο Ολυμπιακός «απάντησε» μερικά λεπτά μετά με το αυτογκόλ του Καλογερόπουλου.

Συνεχείς εναλλαγές έχουμε στο Πανθεσσαλικό, όπου συγκρούονται Ολυμπιακός και Βόλος.

Στο 50' και με το σκορ στο 1-1 καταλογίστηκε και τρίτο πέναλτι στο ματς, δεύτερο υπέρ των γηπεδούχων καθώς στο 20' έκαναν το 1-0 με τον Μωραΐτη όταν και πήρε το «ριμπάουντ» στην απόκρουση του Πασχαλάκη σε εκείνο που του εκτέλεσε.

Τότε, στο 50', ο ρέφερι Παπαπέτρου έδειξε την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Ιμπόρα επί του Ελληνα φορ και ο Γκαρσία ευστόχησε στο 51' από τα 11 βήματα για το 2-1.

Ομως οι «ερυθρόλευκοι» που ισοφάρισαν στο 43' με το πέναλτι του Ελ Καμπί... απάντησαν άμεσα, αφού στο 54' και μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ροντινέι ο Καλογερόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθειά του να διώξει προ του Ελ Καμπί, για το 2-2 των φιλοξενουμένων.

Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες συνεχίζουν με 10, αφού αρχικά αποβλήθηκε ο Ρέτσος του Ολυμπιακού στη φάση του 1-0 και έπειτα ο Μύγας του Βόλου καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα