Βόλος: Τρεις επιστροφές, αλλά και αρκετές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Newsroom
Ο Τσοκάνης του Βόλου

bet365

Ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπαριέντος, Τσοκάνη, Ντέλετιτς και Τάχατο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Βόλος υποδέχεται την Κυριακή τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Άνχελ Λόπεθ να έχει αρκετές απουσίες καθώς εκτίουν οι Τσοκάνης, Ντέλετιτς, Τάχατος και Μπαριέντος (ο Ουρουγουανός αντιμετωπίζει και έναν τραυματισμό), ενώ εκτός φυσικά παραμένουν και οι γνωστοί τραυματίες τερματοφύλακες Παπαδόπουλος και Σιαμπάνης.

Ο Λόπεθ πάντως μετράει και τρεις επιστροφές καθώς επανέρχονται οι Γκαρσία, Κορνέτ και Μπερτόγλιο.

Η αποστολή του Βόλου: Κόστιτς, Καλαμπούκας, Μύγας, Αλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Καραγιάννης, Κίτσος, Γκλάβτσιτς, Μεταξάς, Τρουιγιέ, Κόμπα, Κορνέτ, Ενγκίν, Μπερτόγλιο, Γκαρσία και Μωραϊτης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα